I MAJKA GA SE ODREKLA On je svirepi ubica! Srce će mi pući za mojim princezama!

NOVI SAD – On je svirepi ubica, više ga ne poznajem. Moje srce će pući za mojim princezama.
Ovo je na svom profilu na Fejsbuku napisala Viktoria Bodonji, majkaArpada Saba (29), koji je u nedelju u Veterniku kod Novog Sada izmasakrirao svoju četvoromesečnu ćerkicu Nikolinu i suprugu Slavicu (24).

Snajo, počivaj u miru

Iako se nije pojavila na sahrani svojih brutalno ubijenih unuke i snaje, Viktoria je na Fejsbuku ostavila komentare i primala saučešće.
– Ne znam kako je imao snage jedan monstrum, otac, da oduzme život tako malom nedužnom anđelu. Draga moja Nina, počivaj u miru i nek te anđeli čuvaju – napisala je Viktoria.

Ispod toga su usledili komentari sa izražavanjem saučešća, na kojima je ona zahvaljivala, a našao se i jedan iskren od njene prijateljice:
– Besna sam jako Vikika, ne verujem da je Arpika to uradio, ali kako se sve otvara, sve ukazuje na njega. Žao mi je mnogo Ninice, takođe i Slavice, ali nadam se da će Arpiku stići kazna koju je zaslužio – na šta je majka ubice odgovorila:
– Moje srce će pući za mojim princezama. A onog svirepog ubicu ja više ne poznajem, neka robija svoju kaznu i nek nosi bol koju ja nosim za unučetom i za snajom – napisala je Viktoria.

Posle prvog statusa, sat kasnije stavila je Slavičinu sliku kako drži ćerkicu i napisala: „Draga moja snajo i moja princezo, počivajte u miru!“

Nisam stigla na sahranu

Pokušali smo da stupimo u kontaktu sa Viktoriom, ali ona nije želela da daje izjave, već je nam pretila da ne smemo sa njene stanice sa Fejsbuku da prenosimo šta ona piše?!

Na pitanje zbog čega nije bila na sahrani, s obzirom na to da je ona započela pisanje u inboksu, dobili smo odgovor „da nije stigla“?! Na naše pitanje o tome što se kroz medije provlači da je ona sinove ostavila kod oca i otišla, rekla je da „ona svoju decu nije ostavila“, ne želeći dalje da piše.

Arpad se na saslušanju branio ćutanjem. Nije hteo da odgovara na postavljana pitanja i određen mu je pritvor do 30 dana.

Slike sa Fejsbuka
IPAK SE VIĐALA SA SINOM

Sudeći po statusima i fotografijama na njenom profilu na Fejsbuku, Viktoria je bila u kontaktu sa sinom, iako su mediji pisali da je napustila Arpada i njegovog brata dok su bili mali. To pokazuje i fotografija sa malom Nikolinom.

 

Kurir