(VIDEO) Ognjen Gvozdenović postavio svjetski rekord

Crnogorski pjevač Ognjen Gvozdenović, koji je nedavno predstavio svoj muzički prvijenac “Komšija”, prema pisanju čuvene američke onlajn platforme 9GAG, postavio je novi svjetski rekord, ali ne u muzici, već u kinematografiji.

“Imajući uvid u opsežnu bazu kinematografskih podataka, izgleda da smo pronašli svjetski rekord u glumljenju najviše glavnih likova od strane jedne osobe. Ovo je muzički spot Ognjena Gvozdenovića za pjesmu “Komšija”. Jedini video/film gdje je samo jedan glumac tumačio više uloga je “The playhouse”, ali Baster Kiton je u tom ostvarenju igrao više uloga statista, nego glavnih likova”, stoji na sajtu 9GAG.

“Iako je naš budžet bio vrlo skroman, pogotovo za uslove u kojima su snimljeni ti filmovi, uspjeli smo da napravimo toliko različitih likova. Ekipa koja je radila maske i šminku je odradila super posao. Širokim istraživanjem filmografskih baza, ispostavilo se da je ovo rekord za jedno kinematografsko djelo. Za sada ciljamo na to da kontaktiramo što više kinematografskih udruženja, kako bismo dobili neki vid zvanične potvrde”, kazao je Dnevne novine Gvozdenović, dodajući da im je postavljanjem informacije na ovaj sajt želja bila da ona dođe do što većeg broja ljudi, kao i da vide i utiske sa strane.

“Ukoliko se sve to potvrdi, mislim da govorim u ime cijele ekipe kada kažem da bismo bili ponosni što smo u ovakvim uslovima napravili više nego samo muzički spot”, zaključio je mladi pjevač.

(CdM)

Spritus Movens

Spiritus Movens, časopis za savremenu duhovnost, društvo i ljude