UBILA JE BIVŠA PODSTANARKA: Uhapšena Biljana (50) je prvo udarila flašom, pa dotukla panjem!

Novosadska kriminalistička policija rasvijetlila je ubistvo poznate vojvođanske novinarke Jaroslave Dobrenov Dugošije (77) iz Novog Sada i uhapsila Biljanu J. (50) iz Rume, čija je ćerka donedavno živjela kao podstanarka upravo kod ubijene Jaroslave.

Baka Jaroslava ubijena je juče u porodičnoj kući, u Novom Sadu. Efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije, posle samo dva časa od pronalaženja Jaroslavinog beživotnog tijela, uhapšena je poznanica žrtve Biljana J. iz sela Stejanovaca, pored Rume, koja se tereti da je izvršila krivično djelo teško ubistvo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija je kod osumnjičene pronašla predmete koje je uzela iz žrtvine kuće. Poznanica koja se tereti za ovo stravično ubistvo Jaroslavu je prvo udarala flašom viskija, a zatim je panjem, koji jedonijela iz dvorišta, nastavila da je udara po glavi.

Kako Kurir saznaje, Biljana – čija je ćerka do prije par mjeseci živjela kao podstanar kod nesrećne Jaroslave – pojavila se juče u kući pokojnice i tom prilikom došlo je do čarki kojom prilikom je Biljana flašom od viskija napala Jaroslavu nanijevši joj više udaraca po glavi, a prilikom usmrćivanja pokojnice, Biljana je iz dvorišta dovukla panj te je nastavila da je udara, a i staklom joj je nanijela više ubodnih rana u predjelu vrata i grudnog koša. Prema dosad raspoloživim saznanjima, kada je uhapšena bila sigurna da je usmrtila Jaroslavu, ukrala je određene stvari iz njene kuće i pobjegla.

Monstrumka je uhapšena u iznamljenom stanu u novosadskom naselju Podbara, gdje je pokušala da se sakrije i gdje se sakrivala, s obzirom da je za njom ranije raspisana centralna potjernica Osnovnog suda iz Sremske Mitrovice, zbog imovinskih krivičnih djela.

Spritus Movens

Spiritus Movens, časopis za savremenu duhovnost, društvo i ljude