Bivši bokser još uvijek ne zna da je izgubio ženu, dijete i majku u udesu

Amel Šipčanin, bivši bokser iz Novog Pazara, koji je poslije tragičnog udesa zbrinut u užičkoj bolnici, još ne zna da su mu poginuli ćerka, supruga i majka. On je u petak uveče iz hirurške intenzivne njege prebačen na ortopedsko odjeljenje.

Bolesničku sobu u kojoj je izolovan, baš zato da mu neko ne bi saopštio surovu istinu, prvi dan je nadzirala policija.

– U nedjelju ga je obišla familija, koja mu je prenijela da su mu najrođeniji u novopazarskoj bolnici i da nisu ugroženi. Uzeli su njegov mobilni telefon, koji se do prekjuče nalazio na prijemnom odeljenju. Osoblju ortopedije je striktno skrenuta pažnja da Amelu ne smije da priča o sudbini njegovih najrođenijih. Nepokretan je, teško komunicira – priča izvor “Alo” iz Opšte bolnice Užice.

U srijedu ili četvrtak, kako prenosi “Alo” , Amel će biti podvrgnut operaciji potkoljenice, koju je polomio u sudaru. Ima i povrede grudnog koša i stomaka, ali nije životno ugrožen.

Na istom odjeljenju je Ermin Kozić, jedan od putnika iz „pasata“ koji se sudario sa „zastavom 101“ u kojoj je bila Šipčaninova porodica. On je prošao sa povredom kičme i naloženo mu je strogo mirovanje.

Spritus Movens

Spiritus Movens, časopis za savremenu duhovnost, društvo i ljude