Božo Bulatović svira u Delti za priloge, pogledajte ZBOG ČEGA!

Poznati crnogorski umjetnik, voditelj i muzičar, večeras svira u Delta City-ju i prikuplja priloge za samohranu majku šetoro djece kojoj je potrebna pomoć.

 

bozo-bulatovic-296x330

Božo je na svom FB profilu i Instagramu zamolio Podgoričane da ga podrže i pomognu da se prikupi novac za pomoć. Božo je več u Europetrolu odradio tri dnevnice i prikupio oko 100 eura koje će, sa noćašnjim prilozima iz Delte, preslijediti tamo gdje treba.

Sada, ko može, u Deltu i podržimo ovu akciju!

bozobozo

Ako vam se slučajno učinilo da vam je baš on oprao automobil, uslužio vas u restoranu ili vam skratio bradu u frizerskom salonu, niste pogriješili. To je zaista bio on. Nije se radilo ni o skrivenoj kameri, već o jednom zaista humanom razlogu – usluživši vas na ovim mjestima Božo je pomogao samohranoj majci šestoro djece, a sve je dio novog projekta TV Vijesti i agencije Fabrika ideja.

Emisija koja će uskoro početi da se prikazuje zove se “Dnevnica”, a koncipirana je tako da poznate ličnosti rade tokom cijelog dana razne poslove, koji su sasvim drugačiji od njihovih svakodnevnih, a sve što zarade prosljeđuje se socijalno najugroženijim porodicama u Crnoj Gori.

(Volimpodgoricu/Vijesti)

Spritus Movens

Spiritus Movens, časopis za savremenu duhovnost, društvo i ljude