Veliko srce Stevana Jovetića

Crnogorski reprezentativac, fudbaler Intera Stevan Jovetić uradio veliki gest za svako poštovanje.

Stevan Jovetić je odličan fudbaler, ali je još bolji čovjek. Svako ko ga poznaje zna da ovaj momak ima veliko srce, a sada je to potvrdio.

On je platio operaciju fudbaleru  Budućnosti, 22-godišnjem Milivoju Raičeviću, kome je karijera bila dovedena u pitanje.

Budućnost nije imala novac da plati operaciju, ali je Jovetić, kada je čuo za slučaj, odmah uskočio i platio novac za operaciju za momka za koga do tada nije ni čuo.

“Kada je saznao da moj klub nema novca da me pošalje u Augzburg, gdje sam morao da idem jer su mi u Crnoj Gori promašili dijagnozu, Jovetić me je pozvao i ponudio mi pomoć”, ispričao je Raičević za sajt UEFA.

Raičević je teško povrijeđen u avgustu ove godine, kada je pokidao ligamente koljena. Jovetić je imao sličnu povredu i znao je kroz kakve muke prolazi 22-godišnji fudbaler Budućnosti.

“Jovetić mi je dogovorio susret sa ljekarom koji je i njemu pomogao 2010. godine kada je imao istu povredu. Uz to, platio je sve troškove operacije i liječenja, koje sam imao u Srbiji. Sve što mogu da kažem jeste veliko hvala Stevanu, a obećavam mu da ću se sledeće sezone vratiti na teren i svaki gol koji postignem posvetiti njemu“, rekao je Raičević.

Alal ti vjera, Stevane!

(Mondo)

Spritus Movens

Spiritus Movens, časopis za savremenu duhovnost, društvo i ljude