PEDOFIL! S.P. (63) obljubio djevojčicu (9), pa s njenim ocem pio rakiju!

S.P. (63) iz okoline Barajeva optužen je da je u aprilu ove godine ljubio i pipkao po intimnim djelovima devetogodišnju djevojčicu iz komšiluka.

Ovaj nemili događaj desio se u šupi roditelja djevojčice, i to dok je njen otac (34) s prijateljem sjedio u dvorištu!

“S.P. (63) je ušao za djevojčicom u šupu uz izgovor da će joj pomoći da tamo ostavi neku granu. Djevojčica mu se pohvalila da joj je otac kupio bicikl jer je odličan učenik, a on ju je spopao i počeo da je ljubi po licu i pipka po zadnjici i intimnim djelovima. Ona je uspela da pobegne, a S.P. (63) , kao da se ništa nije dogodilo, vratio se za sto da s njenim ocem i zajedničkim prijateljem pije rakiju! U međuvremenu, majka djevojčice je primijetila da joj se ćerka neobično dugo zadržala u kupatilu, pa je ušla. Zatekla je ćerkicu svu crvenu u licu, u stanju šoku, a ona joj je odmah rekla: „Mama, nemoj da Savo dolazi više kod nas“ i onda joj sve ispričala”, kaže sagovornik.

Izvor navodi da je majka djevojčice odmah pozvala supruga u pomoćni objekat, u kojem žive kao podstanari, a Sava P. je tada shvatio da je provaljen, pa je pobjegao kući.

– Kada je saznao od žene šta se desilo, otac djevojčice je odmah odjurio kod Save P., uhvatio ga za kragnu i pitao ga: „Šta si uradio mom djetetu?!“ Sava P. mu je odgovorio: „Nemoj da čuje moja žena, samo sam je ljubio.“ Otac djevojčice je slučaj prijavio policiji koja je uhapsila osumnjičenog – priča izvor.

On navodi da je djevojčicu pregledao ginekolog i da je utvrdio da je napasnik nije povrijedio, kao i da je nekoliko psihologa utvrdilo da djevojčica nije sklona laganju i da je natprosečno inteligentna. Optuženi je pušten iz pritvora nakon dva mjeseca, a na suđenju je negirao krivicu, tvrdeći da je djevojčicu „samo poljubio i rekao da je pametnica“, a da joj je u šupi samo pomagao da baci otpalu granu.

Mještani kažu da su čuli da je S.P. (63) davno pipkao još jednu djevojčicu iz istog mjesta, ali da njeni roditelji nisu imali hrabrosti da to prijave. Inače, optuženi pedofil ima suprugu, sina i troje unučadi.

Spritus Movens

Spiritus Movens, časopis za savremenu duhovnost, društvo i ljude